Razboi declarat pe Twitter

Sambata, 09 August 2014, ora 14:26
1286 citiri
Razboi declarat pe Twitter
Foto: rferl.org

Presedintele Azerbaijanului a scris in mai multe mesaje pe Twitter ca tara sa este in "stare de razboi" cu Armenia din cauza regiunii Nagorno-Karabah.

Intr-o serie de mesaje scrise in engleza si postate pe Twitter, presedintele Ilham Aliev a amenintat cu recurgerea la actiuni militare pentru a recastiga regiunea care a fost obiectul unui razboi de sase ani intre cele doua tari, imediat dupa destramarea Uniunii Sovietice, scrie The Independent.

Aproximativ 30.000 de oameni au fost ucisi in conflict, care s-a incheiat printr-un acord de incetare a focului in 1994. Cu toate acestea, in jur de 15 oameni au murit in mai multe ciocniri intre militarii celor doua tari in august.

Aliev a postat mai mult de 60 de mesaje joi. "Nu traim in pace, traim intr-o stare de razboi. Razboiul nu s-a terminat, suntem doar in prima faza a lui. A doua ...citeste mai departe despre "Razboi declarat pe Twitter" pe Ziare.com

#Azerbaidjan Armenia razboi Aliev, #Azerbaidjan Armenia razboi Nagorno, #Azerbaidjan Armenia razboi Karabah , #Stiri International