Razboi in Siria, Facebook ne schimba viata, iar Wikipedia inca lupta cu SOPA. Revista presei de business

Joi, 19 Ianuarie 2012, ora 11:08
2481 citiri
Razboi in Siria, Facebook ne schimba viata, iar Wikipedia inca lupta cu SOPA. Revista presei de business

Ingrijorare in urma conflictelor armate din Siria

Comunitatea internationala este fie neputincioasa, fie nu vrea sa intervina pentru a opri violentelele care au loc in Siria, unde rebelii inarmati ocupa din ce in ce mai mult din teritoriul tarii. Zona din jurul Siriei s-ar putea transforma intr-un teatru de razboi, scrie Washington Post.

Facebook schimba totul

Facebook va ajunge la un miliard de utilizatori in aceasta vara si compania este pregatita pentru listarea la bursa, in care vrea sa atraga 100 de miliarde de dolari. E greu de imaginat acest lucru, mai ales ca in urma cu 10 ani nu existau retele sociale, iar cresterea Facebook s-a facut de la un milion de utilzatori la un miliarde de utilizatori, in opt ani. Acesta va fi viitorul industriei in urmatorii 10 ani, scrie Forbes.

SOPA: Wikipedia nu se opreste inca

Peste 162 de milioane de oameni au vazut mesajul site-ului Wikipedia de miercuri, prin care se motiva incetarea serviciului online din cauza SOPA, un proiect de lege prin intermediul caruia website-urile care nu respecta drepturile de autor ar putea fi inchise, scrie New York Times pe unul dintre blogurile sale. Peste 12.000 de utilizatori au comentat la articolul in care se anunta protestul Wikipedia.

#revista presei de business , #Stiri International