Razboi in Siria: Statele Unite ar putea trimite mai multe trupe - seful Pentagonului

Duminica, 08 Noiembrie 2015, ora 22:22
837 citiri
Razboi in Siria: Statele Unite ar putea trimite mai multe trupe - seful Pentagonului
Foto: U.S. Air Force/Sgt. Jarad A. Denton

Statele Unite ar putea trimite mai multe trupe in Siria pentru a combate gruparea Statul Islamic (SI) daca Washingtonul poate gasi si alte forte locale dispuse si capabile sa lupte impotriva jihadistilor, a afirmat secretarul american al Apararii, Ashton Carter.

Intrebat in cursul unui interviu acordat postului american de televiziune ABC, difuzat duminica, daca intr-o astfel de situatie Statele Unite vor trimite mai multe trupe, Ashton Carter a raspuns: "Categoric".

Femei si copii, morti in atacuri aeriene, langa DamascRusii bombardeaza Palmira, dar promit sa ocoleasca monumentele istoriceAmericanii platesc enorm pentru bombardamentele din Siria. Rusii dau de 4 ori mai putin

"Este important, pentru ca venim cu toata experienta noastra alaturi de fortele locale care traiesc in regiune si, cand acestea vor invinge Statul Islamic, vor putea restabili o viata normala, iar americanii se vor putea retrage", a spus el, citat de AFP.

"Ii vom ajuta pe luptatorii impotriva Statul ...citeste mai departe despre "Razboi in Siria: Statele Unite ar putea trimite mai multe trupe - seful Pentagonului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#trupe SUA Siria, #trupe SUA Statul Islamic, #trupe SUA Pentagon , #Stiri International