Razboi in Siria: SUA denunta "mesajele discordante" ale Rusiei

Vineri, 05 Februarie 2016, ora 08:30
973 citiri
Razboi in Siria: SUA denunta "mesajele discordante" ale Rusiei
Foto: Twitter/John Kirby

SUA au denuntat joi "mesajele discordante" ale Rusiei in privinta conflictului sirian, Moscova dand, pe de o parte, asigurari ca doreste o solutie diplomatica si continuand, pe de alta, bombardamentele asupra grupurilor de opozitie si a civililor.

Dupa luni de apropiere si de cooperare cu Rusia pentru gasirea unei solutii la criza din Siria, diplomatia americana si seful sau, John Kerry, au schimbat abordarea, acuzand armata rusa, aliata celei guvernamentale siriene, ca submineaza foarte fragilele eforturi de pace, relateaza AFP.

Serghei Lavrov, despre partenerii nepoftiti de la negocierile de la Geneva, pe tema conflictului sirian

"Asistam in mod evident, cel putin de foarte curand, la mesaje discordante" venite de la Moscova, a spus purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, John Kirby (foto).

"Pe de o parte, rusii dau asigurari ca vor ca procesul politic sa mearga inainte, ca ...citeste mai departe despre "Razboi in Siria: SUA denunta "mesajele discordante" ale Rusiei" pe Ziare.com

#Rusia mesaje discordante Siria, #Rusia razboi Siria, #SUA Rusia razboi Siria, #John Kirby Rusia Siria , #Stiri International