Razboi la granitele Romaniei: UE ia primele masuri. Boicotarea Rusiei incepe de astazi

Vineri, 07 Martie 2014, ora 08:59
1103 citiri
Razboi la granitele Romaniei: UE ia primele masuri. Boicotarea Rusiei incepe de astazi

Rusia lui Vladimir Putin nu vrea sa cedeze in fata comunitatii internationale in ceea ce priveste peninsula Crimeea. Negocierile s-au blocat, dupa ce Moscova a refuzat sa discute o eventuala retragere a trupelor sale de pe teritoriul ocupat de aproape o saptamana.

UE si SUA se vad fortate de refuzul Moscovei sa gaseasca o modalitate de a pedepsi Rusia. Astfel, UE a luat joi seara prima masura importiva Rusiei, anuntand ca a decis suspendarea discutiilor unilaterale pe tema vizelor cu Rusia, precum si suspendarea pregatirilor pentru summitul G8.

De cealalta parte, armata SUA trimite 12 avioane de lupta de tip F-16 in Polonia, acolo unde ar urma sa se desfasoare exercitii militare sub coordonarea americanilor. Anterior, fortele aeriene americane au anuntat ca vor trimite 6 avioane de tip F-15 in Lituania, pentru a desfasura misiuni de aparare in regiunea Marii Baltice...citeste mai departe despre "Razboi la granitele Romaniei: UE ia primele masuri. Boicotarea Rusiei incepe de maine LIVE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Crimeea ocupatie Rusia, #Crimeea soldati rusi , #Stiri International