Razboiul hibrid al Moscovei in Germania: Rusia castiga batalii importante

Sambata, 13 Februarie 2016, ora 16:00
1236 citiri
Razboiul hibrid al Moscovei in Germania: Rusia castiga batalii importante
Foto: Facebook / Mircea Geoana

Senatorul Mircea Geoana avertizeaza ca tensiunile dintre Rusia si Occident au ajuns la cel mai inalt nivel din ultimii 25 de ani, iar Moscova inregistreaza victorii facile in razboiul hibrid pe care-l poarta zilele acestea inclusiv pe strazile Berlinului.

"Nimic nu e intamplator la Kremlin. In aceeasi zi in care Medvedev anunta ca o interventie terestra a coalitiei occidentale in Siria risca sa declanseze al Treilea Razboi Mondial, cel mai cunoscut canal de propaganda al Moscovei, Russia Today, difuzeza inregistrari de la ample exercitii militare ale Ministerului rus de Aparare.

Nu mai putin de 9000 de soldati, 900 de unitati de echipament militar, 50 de nave de lupta, 200 de avioane si elicoptere au participat la antrenamente", sustine Mircea Geoana, fost Ambasador al Romaniei in SUA si Ministru de Externe, pe pagina sa de Facebook.

Cu Rusia-n coaste, NATO apara Europa de Est - trimite trupe inclusiv in Romania

Geoana trece in revista ultimele evolutii ale tensiunilor ...citeste mai departe despre "Razboiul hibrid al Moscovei in Germania: Rusia castiga batalii importante" pe Ziare.com

#Rusia razboi hibrid Germania, #razboi psihologic Rusia , #Stiri International