Reactii dupa ce Victoria Nuland a injurat UE: SUA dau vina pe Rusia, Merkel ataca dur

Sambata, 08 Februarie 2014, ora 12:15
1610 citiri
Reactii dupa ce Victoria Nuland a injurat UE: SUA dau vina pe Rusia, Merkel ataca dur

Un inalt diplomat american a incercat sa minimalizeze pagubele dupa dezvaluirea unei convorbiri telefonice intre asistenul secretarului american de Stat, Victoria Nuland, si ambasadorul american in Ucraina, insa cancelarul german, Angela Merkel, este de parere ca replica obscena la adresa UE este "absolut inacceptabila".

Oficialii americani dau vina pe Moscova pentru scurgerea pe Internet a inregistrarii convorbirii dintre Nuland si ambasadorul american la Kiev, in cursul careia se discuta un viitor guvern al Ucrainei, scrie Reuters.

In opinia americanilor, faptul ca aceasta inregistrare a fost facuta publica aminteste de tacticile din timpul Razboiului Rece, care ar avea ca scop crearea de disensiuni intre aliatii occidentali si discreditarea opozitiei ucrainene.

Discutie incredibila la nivel inalt - Nuland injura Uniunea Europeana, SUA isi prezinta scuzele (Video)

Nuland poate fi auzita injurand Uniunea Europeana in convorbirea cu ambasadorul american, in contextul in ...citeste mai departe despre "Reactii dupa ce Victoria Nuland a injurat UE: SUA dau vina pe Rusia, Merkel ataca dur" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nuland UE Merkel gafa, #Nuland injurat UE, #gafa Nuland , #Stiri International