Recompensa de 10 milioane de dolari, pentru informatii care ar duce la demiterea lui Trump

Duminica, 15 Octombrie 2017, ora 14:23
999 citiri
Recompensa de 10 milioane de dolari, pentru informatii care ar duce la demiterea lui Trump
Foto: Twitter/Larry Flint

Larry Flint, cel care a pus bazele revistei Hustler, ofera o recompensa de 10 milioane de dolari oricui detine informatii care ar duce la caderea presedintelui american, Donald Trump.

Oferta a fost publicata, duminica, de The Washington Post.

Full page ad in the Washington Post today. Strange times. pic.twitter.com/N3tFSpS6N2- Josh Dawsey (@jdawsey1) October 14, 2017

In oferta de recompensa se arata ca "dupa 9 luni tumultoase, Trump a dovedit ca este periculos de nepotrivit pentru a-si exercita puterea extrema", informeaza The Telegraph.

Have dirt that could impeach President Trump? Hustler publisher Larry Flynt says he'll pay you $10 million. https://t.co/JyYFCoelDb- Washington Post (@washingtonpost) October 14, 2017

Printre motivele pentru care el ar trebui sa plece de la Casa Alba sunt enumerate: incitarea la violenta rasiala sau sabotarea acordului de la Paris pe teme climatice. Amintim ca SUA au iesit din acest acord anul acesta.

Nu in ultimul rand, se mai arata in oferta de recompensa, "chiar inainte ca apocalipsa schimbarii climatice sa loveasca, Trump ar putea duce la un razboi nuclear mondial".

"Punerea sa sub acuzare va fi greoaie, controversata, insa alternativa - inca trei ani de disfunctii destabilizatoare - e mai rea", se mai arata in oferta de recomensa.

Nu e prima oara cand Flynt incearca sa obtina informatii compromitatoare despre Trump. In timpul campaniei prezidentiale, el a pus la bataie 1 milion de dolari, pe care a anuntat ca ii va da oricui va trimite o inregistrare video sau audio cu Trump comportandu-se ilegal.

Casa Alba nu a comentat pana acum pe marginea acestui "premiu" pus pe capul presedintelui. ...citeste mai departe despre "Recompensa de 10 milioane de dolari, pentru informatii care ar duce la demiterea lui Trump" pe Ziare.com

#recompensa informatii compromitatoare Trump, #Larry Flint recompensa Trump, #fondator Hustler recompensa Trump , #Stiri International