Record de imigranti ilegali in Europa - Cea mai grava criza a refugiatilor dupa Al Doileal Razboi Mondial

Vineri, 14 August 2015, ora 17:10
859 citiri

Numarul imigrantilor ilegali care au sosit pe continentul european de la inceputul anului in curs a ajuns la 237.000, a confirmat vineri Organizatia Internationala pentru Migratie (OIM), in timp ce comisarul european pentru imigratie, Dimitris Avramopoulos, a declarat ca Europa se confrunta cu cea mai grava criza a refugiatilor dupa al Doilea Razboi Mondial.

Pe tot parcursul anului trecut, numarul imigrantilor clandestini ajunsi in Europa a fost de circa 219.000. Acestia provin din zone de conflict, precum Siria sau Afganistan, dar majoritatea vin din tari africane motivati de dorinta de a gasi un trai mai bun in Europa.

Criza imigrantilor a dat in clocot in Grecia: Proteste violente in Kos (Video)

Cei veniti din Africa subsahariana trec prin Libia, unde razboiul civil si lipsa unei autoritati statale a lasat frontierele nesupravegheate. Mai departe, ei traverseaza Marea Mediterana in special in directia Italiei, Maltei si a Greciei cu ambarcatiuni puse la dispozitie de ...citeste mai departe despre "Record de imigranti ilegali in Europa - Cea mai grava criza a refugiatilor dupa Al Doileal Razboi Mondial" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#imigranti Europa record, #criza imigranti Europa , #Stiri International