Refugiatul sirian care vindea pixuri ca sa-si hraneasca copiii a devenit om de afaceri

Vineri, 04 Decembrie 2015, ora 14:36
1101 citiri
Refugiatul sirian care vindea pixuri ca sa-si hraneasca copiii a devenit om de afaceri
Foto: Twitter/Gissur Simonarson

Un refugiat sirian care a starnit compasiunea intregii lumi dupa ce a fost fotografiat pe strazile din Beirut incercand sa vanda pixuri pentru a-si hrani copiii, a folosit banii donati de binevoitori pentru a-si deschide trei afaceri la care angajeaza numai refugiati.

Abdul Halim al-Attar a reusit sa isi deschida cele trei afaceri in capitala libaneza folosind cei 191.000 de dolari stransi in cadrul unei campanii lansate online de activistul Gissur Simonarson, scrie The Independent.

Tatal de 33 de ani s-a declarat absolut uimit de bunavointa oamenilor din intreaga lume. Fotografia in care el intinde pixuri trecatorilor, in timp ce fiica de patru ani ii doarme pe umar, a facut inconjurul Internetului si putini sunt cei care au ramas indiferenti la imaginea tatalui disperat sa isi hraneasca copiii.

Campania deschisa pentru a-l ajuta pe al-Attar a durat trei luni. Barbatul a promis sa foloseasca banii pentru a-i ajuta si pe alti refugiati, asa ca si-a deschis o brutarie, un ...citeste mai departe despre "Refugiatul sirian care vindea pixuri ca sa-si hraneasca copiii a devenit om de afaceri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#refugiat vandut pixuri Beirut, #refugiat pixuri Internet bani , #Stiri International