Regina Marii Britanii a trimis primul sau mesaj pe Twitter

Sambata, 25 Octombrie 2014, ora 17:19
1276 citiri
Regina Marii Britanii a trimis primul sau mesaj pe Twitter
Foto: The Guardian

Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii a trimis primul sau mesaj pe Twitter, in timp ce se afla la deschiderea unei galerii dedicate informatiei si tehnologiei, din cadrul Muzeului de Stiinta din Londra.

Mesajul a fost postat la ora 11:35 pe contul de Twitter al reginei care se bucura de 724.000 de followers, potrivit The Guardian.

"Este o placere sa inaugurez expozitia 'Era Informatiei' din cadrul Muzeului de Stiinta si sper ca toata lumea va veni sa o viziteze. Elizabeth R", a scris regina in mesaj.

In trecut, contul acesteia era gestionat de oficialii palatului.

Regina si ducele de Edinburgh au ajuns vineri la Muzeul de Stiinta din Londra cu ocazia inaugurarii primei galerii permanente din Marea Britanie dedicata istoriei informatiei si tehnologiei comunicatiilor.

Expozitia denumita "Era Informatiei: sase retele care ne-au schimbat lumea" cuprinde 200 de ani de transformari, marcand trecerea de la telegraf la televiziune, telefonie, comunicatii prin satelit si ...citeste mai departe despre "Regina Marii Britanii a trimis primul sau mesaj pe Twitter" pe Ziare.com

#mesaj Twitter regina Marii Britanii, #inaugurare galerie dedicata tehnologiei Londra, #regina inaugurare galerie tehnologie Twitter , #Stiri International