Republica Moldova, prea putin si prea tarziu

Vineri, 02 Decembrie 2016, ora 07:07
896 citiri
Republica Moldova, prea putin si prea tarziu

Presedintele Iohannis a anuntat crearea unui grup de lucru interinstitutional, sub coordonarea Administratiei Prezidentiale, care sa puna in practica noul plan de actiuni privind abordarea strategica a relatiei Romaniei cu Republica Moldova, decis de CSAT.

"Am spus in septembrie (...) si reiterez si acum faptul ca este o relatie extrem de importanta relatia dintre Romania si Republica Moldova, care trebuie sa devina mai buna, mai performanta, mai pragmatica si mai previzibila. (...) Obiectivul nostru strategic, asa cum este reflectat in acest plan pe care l-am aprobat astazi, este integrarea europeana a Republicii Moldova, adica sustinerea orientarii clare, ireversibile a Republicii Moldova spre UE si a conectarii proeuropene a Chisinaului cu institutii puternice, cu o democratie solida, proces in care Romania poate si trebuie sa joace rolul principal", spune presedintele.

E bine ce spune presedintele, dar ma tem ca se intampla prea tarziu.

Vad ca vrem sa ne apucam sa abordam ...citeste mai departe despre "Republica Moldova, prea putin si prea tarziu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis Moldova CSAT, #relatie Romania Moldova Dodon , #Stiri International