Responsabilul cu media al Statului Islamic a fost ucis

Sambata, 17 Iunie 2017, ora 12:41
801 citiri
Responsabilul cu media al Statului Islamic a fost ucis

Responsabilul cu media al gruparii jihadiste Statul Islamic (SI), Jawad Khan, a fost ucis intr-un atac aerian al SUA in provincia Nangahar din estul Afganistanului, au anuntat fortele americane, potrivit DPA.

Moartea lui Jawad Khan "va perturba reteaua (Statului Islamic), va diminua procesul de recrutare si va obstructiona incercarile de a desfasura operatiuni internationale", a precizat intr-un comunicat generalul John Nicholson, comandantul fortelor americane in Afganistan.

Atacul, care a avut loc la 3 iunie, a avut ca tinta un important centru al militantilor in districtul Achin, intrerupandu-le astfel comunicatiile si conexiunile cu gruparea Statul Islamic din Siria, au precizat SUA.

Fortele americane si afgane se lupta cu militantii Statului Islamic in provincia Nangarhar de la aparitia gruparii in aceasta zona in ianuarie 2015.

In aprilie, fortele americane au lansat o bomba uriasa asupra unui complex de tuneluri al Statului Islamic in Nangarhar, atac despre care Ministerul afgan al Apararii a spus ca a ucis 90 de militanti. ...citeste mai departe despre "Responsabilul cu media al Statului Islamic a fost ucis" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#responsabil media stat islamic ucis , #Stiri International