Rogozin a mai descoperit ceva: Modul original in care copiii rusi din Moldova sunt transformati in romani

Joi, 09 Iulie 2015, ora 09:22
930 citiri
Rogozin a mai descoperit ceva: Modul original in care copiii rusi din Moldova sunt transformati in romani
Foto: Facebook/Dmitri Rogozin

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a iesit la rampa cu un nou atac la adresa Republicii Moldova. De aceasta data, oficialul rus i-a criticat pe moldoveni pentru subiectele date la examenul de Istorie in scolile cu predare in limba rusa din tara vecina.

"Modul original in care copiii rusi din Moldova sunt transformati in romani", a scris pe Facebook Dmitri Rogozin, fara sa mai faca alte comentarii.

Alaturi de mesaj, acesta a postat pe reteaua sociala subiectele, fireste in limba rusa, primite de absolventii de gimnaziu rusi la examenul de "Istoria romanilor si istoria universala", care s-a desfasurat pe 15 iunie.

La una dintre cerinte, elevii au trebuit sa identifice intr-o caricatura un simbol folosit de autor pentru a transmite un mesaj despre Pactul Molotov-Ribbentrop.

Foto: Ministerul Educatiei din Republica Moldova

La un alt subiect este prezentat un articol intitulat "Consiliul Europei cere Rusiei sa asigure dreptul la educatie in ...citeste mai departe despre "Rogozin a mai descoperit ceva: Modul original in care copiii rusi din Moldova sunt transformati in romani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rogozin subiecte Istorie, #subiecte Istorie rusi Moldova , #Stiri International