Rogozin a sters de pe retelele de socializare amenintarile la adresa Romaniei si Republicii Moldova

Marti, 01 August 2017, ora 16:02
1102 citiri

Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, a sters de pe Twitter si Facebook postarile in care ameninta Romania si Republica Moldova.

"Autoritatile Romaniei au pus in pericol pasagerii avionului S7, femei si copii. Combustibilul era suficient doar pana la Minsk. Asteptati-va la un raspuns, nenorocitilor!", a scris Rogozin pe Twitter, imediat dupa ce autoritatile din Romania au interzis survolarea spatiului aerian romanesc pentru avionul in care se afla vicepremierul rus.

Acum, aceasta postare nu mai apare pe contul de Twitter al lui Rogozin, conform Radio Chisinau.

De asemenea, a fost sters si mesajul in care scria ca autoritatile de la Chisinau incearca sa opreasca aterizarea cursei sale.

"In Chisinau incearca sa refuze aterizarea cursei din Domodedovo, a companiei S7, la bordul caruia planifica sa zboare delegatia noastra", a fost mesajul lui Rogozin transmis in aceeasi zi.

Amintim ca saptamana trecuta Romania a interzis survolarea spatiului aerian romanesc pentru avionul in care se afla vicepremierul rus care trebuia sa ajunga la Chisinau. In aceste conditii, aeronava a survolat spatiul aerian al Ungariei si apoi a fost redirectionata catre Belarus.

Citeste mai multe detalii despre acest eveniment:

Si Dodon reactioneaza dupa ce Romania a inchis spatiul aerian pentru avionul lui Rogozin: Ei vor conflict, vor razboi aici!

Rusia protesteaza oficial, dupa ce Rogozin n-a fost lasat sa zboare deasupra Romaniei

Deputatul PMP care a protestat la Chisinau fata de venirea lui Rogozin se apara: Sunt si cetatean moldovean ...citeste mai departe despre "Rogozin a sters de pe retelele de socializare amenintarile la adresa Romaniei si Republicii Moldova" pe Ziare.com

#Rogozin sters amenintari Romania, #Rogozin sters mesaje Twitter , #Stiri International