Rogozin a tranzitat prin aer Romania, in ciuda interdictiei UE UPDATE: Ce spune Romatsa

Vineri, 23 Decembrie 2016, ora 12:51
1800 citiri

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a tranzitat, vineri, spatiul aerian al Romaniei. Acest lucru incalca sanctiunile impuse oficialului rus de catre Uniunea Europeana, dupa ce Moscova a anexat Crimeea.

"Pe drum catre Chisinau, am zburat peste Ucraina, via Belarus, Polonia, Slovacia, Ungaria si Romania. Pana la urma, nu orice aeronava ajunge la mijlocul Niprului", a scris Rogozin pe Twitter, vineri, in jurul orei 11.30.

Rogozin se indrepta spre Chisinau, unde ar urma sa participe la cemonia de investitura a lui Igor Dodon in functia de presedinte al Republicii Moldova.

Avionul sau, Aeroflot, nu a putut ateriza insa pe aeroportul din capitala Republicii Moldova, din cauza cetii. Potrivit Unimedia, avionul a survolat de mai multe aeroportul, iar pilotul a avut doua tentative de a ateriza, dar fara succes. Aeronava a fost redirectionata spre Budapesta.

In aceste conditii, este posibil ca Rogozin sa nu ajunga la ceremonia care va avea loc la ora 13:00. La 15:30, oficialul rus urma ...citeste mai departe despre "Rogozin a tranzitat prin aer Romania, in ciuda interdictiei UE UPDATE: Ce spune Romatsa" pe Ziare.com

#Rogozin spatiu aerian Romania , #Stiri International