Rogozin avertizeaza R. Moldova: Semnarea Acordului de Asociere cu UE ar putea avea consecinte foarte grave

Sambata, 10 Mai 2014, ora 13:30
1318 citiri
Rogozin avertizeaza R. Moldova: Semnarea Acordului de Asociere cu UE ar putea avea consecinte foarte grave
Foto: Arhiva

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a avertizat vineri, la Tiraspol, ca semnarea unui Acord de Asociere cu Uniunea Europeana ar putea avea consecinte foarte grave asupra Republicii Moldova, subliniind ca Transnistria este "sub patronajul Rusiei si nu vom permite nimanui sa o supere".

"Este paradoxal ca elita politica de la Chisinau vrea sa se apropie de Bruxelles si crede ca acolo se va simti mai bine, desi peste 700.000 de cetateni moldoveni lucreaza pe teritoriul Rusiei", a declarat Rogozin intr-o conferinta de presa, potrivit site-ului presedintiei transnistrene president.gospmr.ru.

In opinia vicepremierului rus, "poporul Republicii Moldova vrea sa fie alaturi de Rusia printr-o integrare in Uniunea Euroasiatica".

"Avertizam in mod direct ca (semnarea Acordului de Asociiere cu UE) ar putea avea consecinte foarte grave asupra Republicii Moldova si a populatiei sale. Suntem categoric impotriva ...citeste mai departe despre "Rogozin avertizeaza R. Moldova: Semnarea Acordului de Asociere cu UE ar putea avea consecinte foarte grave" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia amenintare Republica Moldova, #Rogozin Transnistria independenta , #Stiri International