Rogozin si Dodon se vor intalni saptamana viitoare, la Teheran

Duminica, 30 Iulie 2017, ora 12:48
812 citiri
Rogozin si Dodon se vor intalni saptamana viitoare, la Teheran

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin, reprezentantul special al presedintelui Federatiei Ruse pe problema regiunii transnistrene, a anuntat ca intentioneaza sa se intalneasca cu presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, pe 4 august, la depunerea juramantului presedintelui iranian Hassan Rohani, la Teheran, relateaza UNIMEDIA.

"Vom avea o discutie serioasa, desigur, avem nevoie de garantii precise care vor putea asigura un dialog normal", a spus Rogozin intr-un interviu pentru televiziunea Rossia24.

Dmitri Rogozin a mai anuntat ca peste o saptamana are planificata si o intalnire cu seful regiunii transnistrene, Vadim Krasnoseliskii.

Rogozin a spus in interviu ca in regiunea trasnistreana traiesc 500.000 de oameni, dintre care 200.000 sunt cetateni ai Federatiei Ruse. "Daca un singur fir de par va cadea de pe capul vreo unui cetatean rus, raspunsul va fi unul extrem de dur", a mai declarat Rogozin.

Igor Dodon a confirmat ca va merge la Teheran in urmatoarele zile si ca va fi prezent la ceremonia de inaugurare a Presedintelui Hassan Rouhani.

Citeste si despre tentativa esuata de a ajunge la Chisinau a lui Dmitri Rogozin:

Romania a inchis spatiul aerian pentru avionul vicepremierului rus, Dmitri Rogozin

Rusia pregateste sanctiuni impotriva persoanelor care au facut sa esueze vizita la Chisinau, sustine Rogozin ...citeste mai departe despre "Rogozin si Dodon se vor intalni saptamana viitoare, la Teheran" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rogozin Dodon intalnire Teheran , #Stiri International