Rogozin ii acuza pe Basescu si Ponta ca ascund esecurile guvernarii, printr-o "psihoza ante-razboi"

Luni, 19 Mai 2014, ora 15:24
1146 citiri
Rogozin ii acuza pe Basescu si Ponta ca ascund esecurile guvernarii, printr-o "psihoza ante-razboi"

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin face sugestii elitei politice de la Bucuresti pentru data de 31 august.

"Le sugerez domnilor Basescu si Ponta sa sarbatoreasca a 70-a aniversare a eliberarii Bucurestiului de fascistii romani, la 31 august", scrie pe Facebook Dmitri Rogozin.

Rogozin posteaza si un link in josul recomandarii. Este vorba despre un articol atribuit publicatiei inosmi.ru, unde se argumenteaza ca elita politica romana abate atentia populatiei dezamagite de economie si parcursul european spre politica externa, starnind teama de razboi.

"Ce poti sa faci cand economia se sfarama sub ochii tai si populatia nu crede intr-un viitor european luminos? Politicienii romani au gasit raspunsul la aceasta intrebare, chiar daca nu este original, cel putin eficient pe termen lung: au decis sa aduca tara intr-o psihoza de masa ante-razboi", scrie publicatia citata de Rogozin.

"Criza din Ucraina a devenit un dar ceresc pentru rusofobii romani intrucat a oferit o oportunitate de ...citeste mai departe despre "Rogozin, sugestii pentru Ponta si Basescu: Sarbatoriti eliberarea Bucurestiului de fascistii romani" pe Ziare.com

#Rogozin Romania fascisti, #Rogozin Romania , #Stiri International