Romani, hoti de lux la Turnul Eiffel: Castigau 4.000 de euro pe zi si traiau la hotel

Vineri, 29 Mai 2015, ora 09:52
998 citiri
Romani, hoti de lux la Turnul Eiffel: Castigau 4.000 de euro pe zi si traiau la hotel

Un grup de hoti rromi din Romania - care derula o afacere familiala de succes la Turnul Eiffel - este anchetat in prezent in Franta.

Politistii au aflat cu stupoare ca membrii grupului castigau si 4.000 de euro pe zi din afacerea derulata la picioarele celui mai cunoscut edificiu din Paris.

Membrii bandei actionau atat la Turnul Eiffel, cat si la Palatul Versailles de multa vreme, relateaza Le Figaro.

Grupul era impartit in echipe de cate 3 sau 4 persoane, care se pierdeau in multime. Imbracati sport, cu rucsac si sapca, acestia chiar plateau bilet pentru a urca in Turnul Eiffel.

Modul de actionare era simplu: se deturna atentia victimei, timp in care unul dintre ei ii deschidea rucsacul sau ii verifica buzunarele. Un al treilea insfaca prada si disparea rapid cu ea.

Pentru deturnarea atentiei, se faceau selfie-uri, se bloca pasajul de acces in Turnul Eiffel, se cereau informatii etc.

Extrem de eficient, sistemul tintea mai ales turistii asiatici, despre care se stie ...citeste mai departe despre "Romani, hoti de lux la Turnul Eiffel: Castigau 4.000 de euro pe zi si traiau la hotel" pe Ziare.com

#retea hoti romani Turnul Eiffel, #hoti buzunare rromi Romania turn Eiffel, #hoti romani Paris, #banda hoti turn Eiffel , #Stiri International