Romani in Anglia: Povestea lui Alexandru si cum sa economisesti timp cand transferi bani

Marti, 14 Iunie 2016, ora 17:22
1095 citiri
Romani in Anglia: Povestea lui Alexandru si cum sa economisesti timp cand transferi bani

Romanii plecati sa munceasca in strainatate isi petrec multe ore pe zi lucrand si, de aceea, fiecare minut in care pot vorbi cu cei dragi de acasa conteaza. In plus, cum cei mai multi trimit periodic bani acasa, pot pierde timp pretios stand la cozi si ghisee.

Alexandru, un roman de 37 de ani plecat la munca in Marea Britanie, a gasit un serviciu de transfer bancar care il ajuta sa economiseasca timp si bani: TransferGo.

"TransferGo era ceva nou de care nu mai auzisem si simteam un mic risc, dar am decis ca merita incercat. De Black Friday, mi-am alimentat cardul din Romania in mai putin de 24 ore, iar datile urmatoare am recurs tot la TransferGo", povesteste Alexandru, bucuresteanul care locuieste acum in Watford, Marea Britanie.

Unul dintre avantajele sistemului TransferGo este faptul ca beneficiarul primeste banii in maxim 24 de ore lucratoare, indiferent la care banca are deschis contul, iar transferul este sigur, TransferGo fiind reglementat de FCA, HMRC si BNR.

Cu ...citeste mai departe despre "Romani in Anglia: Povestea lui Alexandru si cum sa economisesti timp cand transferi bani" pe Ziare.com

#transfer bani Marea Britanie, #transfer bani Romania , #Stiri International