Romani in Anglia: Povestea Mirelei despre serviciul de transfer de bani care i-a facut viata mai usoara

Joi, 11 August 2016, ora 13:45
1225 citiri
Romani in Anglia: Povestea Mirelei despre serviciul de transfer de bani care i-a facut viata mai usoara

Romanii plecati la munca in strainatate trebuie sa depaseasca diverse obstacole atunci cand incearca sa se adapteze la un nou stil de viata: o limba noua, un sistem administrativ diferit si o comunitate noua. Din acest motiv, ei se bazeaza pe cunostinte care au mai trecut prin experiente asemanatoare si care le pot da sfaturi bune.

De exemplu, fiindca multi romani obisnuiesc sa le trimita bani celor de acasa, diversele metode de transfer de bani sunt adesea dezbatute. Mirela, o romanca de 47 de ani, recomanda serviciul de transfer de bani care i-a facut viata mai usoara: TransferGo.

Mirela este din Bacau, dar locuieste in Mill Hill, Marea Britanie. Cautand o modalitate usoara de a trimite bani a aflat de TransferGo.

"Cand am gasit TransferGo m-am indragostit. E surpriza mea placuta pe care le-o impartasesc si prietenilor ori de cate ori am ocazia", spune ea.

TransferGo este o solutie ideala pentru trimis bani celor dragi de acasa, fiindca e usor, ieftin si rapid.

E usor ...citeste mai departe despre "Romani in Anglia: Povestea Mirelei despre serviciul de transfer de bani care i-a facut viata mai usoara" pe Ziare.com

#TransferGo bani UK, #transfer bani Anglia , #Stiri International