Romani pe lista neagra a Moscovei: "Rusia e statul care a amputat Romania printr-o intelegere cu Hitler"

Sambata, 30 Mai 2015, ora 10:01
856 citiri
Romani pe lista neagra a Moscovei: "Rusia e statul care a amputat Romania printr-o intelegere cu Hitler"
Foto: Facebook/Eugen Tomac

Romanii declarati indezirabili in Rusia au reactionat la decizia radicala a Moscovei, dupa ce si-au vazut numele pe lista neagra cu zeci de personalitati din Uniunea Europeana care nu mai au voie sa intre pe teritoriul sau.

Este vorba despre Eugen Tomac - presedintele PMP, Adrian Cioroianu - fost ministru de Externe si ambasador desemnat pe langa UNESCO, Iulian Chifu - fostul consilier prezidential pentru Securitate si Politica Externa al lui Traian Basescu, Tiberiu Liviu Chondon - seful Statului Major al Fortelor Navale si Gheorghe Hategan - director general adjunct al companiei de stat, Transgaz.

Cinci romani, indezirabili in Rusia - Chifu, Cioroianu si Tomac, printre cei aflati pe lista neagra

Cele cinci nume apar intr-un document care contine lista celor 89 de personalitati din UE care au fost interzise pe teritoriul Rusiei. Acesta a fost publicat pe pagina de Facebook a lui Iulian Chifu.

Fostul consilier prezidential a spus ca, daca acesta este pretul pe care trebuie ...citeste mai departe despre "Romani pe lista neagra a Moscovei: "Rusia e statul care a amputat Romania printr-o intelegere cu Hitler"" pe Ziare.com

#Eugen Tomac lista neagra Rusia, #Iulian Chifu interzis Rusia, #romani interzisi Rusia, #romani lista neagra Rusia , #Stiri International