Romania, mereu tap ispasitor: Politicieni din state UE care au avut frecvent reactii exagerate fata de noi

Sambata, 08 August 2015, ora 21:20
766 citiri
Romania, mereu tap ispasitor: Politicieni din state UE care au avut frecvent reactii exagerate fata de noi
Foto: Arhiva Ziare.com

Cersetoria sau delicte comise in tari vest-europene de imigranti est-europeni au atras de multe ori reactii exagerate din partea unor politicieni occidentali, care au tins sa generalizeze situatia, criticand toti cetatenii romani, prin ignorarea unor principii fundamentale ale Uniunii Europene.

Cel mai recent caz este cel din Luxemburg, unde un celebru avocat, Gaston Vogel, a cerut masuri impotriva cersetorilor romani "dezgustatori" si "obraznici", atragand reactia Ambasadei Romaniei, care a denuntat o tentativa de generalizare si stigmatizare.

Polemici in Luxemburg privind cersetorii romani: Aerul s-a umplut de duhoarea pe care o degaja

"Aerul s-a umplut de duhoarea pe care o degaja zilnic grupurile de cersetori dezgustatori, obraznici, care, in virtutea prevederilor generoase ale Acordului Schengen, ajung in Luxemburg, fara niciun control, din indepartata Romanie", a declarat celebrul avocat Gaston Vogel intr-o scrisoare deschisa adresata Primariei orasului.

In replica, ...citeste mai departe despre "Romania, mereu tap ispasitor: Politicieni din state UE care au avut frecvent reactii exagerate fata de noi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Romania UE rromi hoti cersetori , #Stiri International