Romanii din Marea Britanie se tem ca Brexit le va aduce necazuri

Sambata, 25 Iunie 2016, ora 09:31
892 citiri
Romanii din Marea Britanie se tem ca Brexit le va aduce necazuri
Foto: Ziare.com

Brexit-ul aduce ingrijorare pentru multi tineri romani care muncesc sau studiaza in Marea Britanie. Daca unii se tem ca ar putea sa isi piarda locurile de munca, altii spun ca vor evita sa plece o perioada in Romania de frica unor noi masuri care ar putea fi impuse la frontiera, in timp ce aceia care lucreaza de ani buni in Regat sunt ingrijorati pentru economiile stranse cu greu in lira sterlina, aflata in declin.

Diana Daboveanu, o tanara originara din orasul Caracal, se afla in Marea Britanie de cativa ani, impreuna cu sotul si baietelul, lucrand ca asistenta medicala pentru o firma de recrutare care furnizeaza personal pentru clinicile britanice, informeaza News.ro.

Desi spune ca nu se asteapta sa existe schimbari rapide in Regatul Unit dupa Brexit deoarece "nimic nu se misca foarte repede in UK", Diana recunoaste ca strainii ar putea fi afectati de masurile privind dreptul de munca, dar si de declinul lirei, in care si-au strans economiile pe care sa le trimita in ...citeste mai departe despre "Romanii din Marea Britanie se tem ca Brexit le va aduce necazuri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#romani Marea Britanie, #Brexit romani UK, #Brexit romani Anglia , #Stiri International