Rudy Giuliani, avocat al lui Donald Trump, il ameninta pe Joe Biden cu dezvaluiri despre Romania

Duminica, 06 Octombrie 2019, ora 21:47
1255 citiri
Rudy Giuliani, avocat al lui Donald Trump, il ameninta pe Joe Biden cu dezvaluiri despre Romania
Foto: captura video Fox News

In razboiul politic dintre Donald Trump si Joe Biden, ce precede alegerile prezidentiale de anul viitor, Rudy Giuliani, avocatul personal al presedintelui SUA, il ameninta pe contracandidatul democrat cu dezvaluiri despre legaturile sale cu Romania.

Afirmatia a fost aruncata pe piata media intr-o emisiune la postul Fox News, televiziune apropiata presedintelui Trump, unde Giuliani s-a plans ca este sabotat in mass-media.

"Eu sunt contrazis la un minut dupa ce deschid gura. Nu apuc sa spun nimic. (...) Avem multe dezvaluiri de facut si inca n-am ajuns la Romania. Stati sa vedeti cand ajungem la Romania!", a declarat avocatul, fara sa dea detalii suplimentare, dar acuzandu-l direct pe Joe Biden ca e un "mare escroc" si ca si-a batut joc de tara lui.

Atacul vine in contextul in care au aparut noi marturii legate de interventia pe care ar fi avut-o Donald Trump in Ucraina, in vederea anchetarii contracandidatului sau.

Citeste mai multe despre Cazul Trump-Ucraina: Apar noi marturii. Un cabinet de avocatura sustine ca reprezinta mai multi avertizori de integritate.

In luna mai, tot Fox News relata sub titlul "Fiul lui Joe Biden l-a consiliat pe un om de afaceri roman condamnat pentru coruptie", ca Hunter Biden a lucrat la un moment dat cu Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la inchisoare, in 2017, de judecatorii din Romania.

Pe de alta parte, si Rudy Giuliani a fost protagonistul unui scandal in mass-media din Romania, dupa ce s-a aflat ca o scrisoare trimisa presedintelui Klaus Iohannis, in care acuza DNA de abuzuri si ca isi depaseste atributiile, fusese platita de o firma de lobby, iar avocatul lui Donald Trump primise un comision ca sa sustina ceea ce afirma in acel document.

In replica, Departamentul american de Stat si-a reiterat ulterior sustinerea fata de politica anticoruptie din Romania si fata de DNA.

Citeste mai multe despre:

Giuliani a fost platit sa semneze scrisoarea de avocatul care i-a aparat pe Popoviciu, Steinmetz si AdamescuCondamnat la 7 ani de inchisoare, Puiu Popoviciu nu e de gasit. A fost dat in urmarire nationalaAvocatul lui Puiu Popoviciu este un fost director FBI, care lanseaza acuzatii grave la adresa Inaltei Curti de la BucurestiPuiu Popoviciu a fost retinut la Londra si eliberat, la scurt timp - UPDATE Ce urmeazaMagistratul care l-a condamnat pe Puiu Popoviciu reactioneaza impotriva stirilor false: Sentinta a fost verificata de 18 judecatori! ...citeste mai departe despre "Rudy Giuliani, avocat al lui Donald Trump, il ameninta pe Joe Biden cu dezvaluiri despre Romania" pe Ziare.com

#Giuliani Biden Romania Giuliani avocat Trump , #Stiri International