Rusia a distrus cu buldozerul alimente importate din Occident - liderii religiosi, indignati: Actiuni nebunesti!

Vineri, 07 August 2015, ora 13:39
1240 citiri
Rusia a distrus cu buldozerul alimente importate din Occident - liderii religiosi, indignati: Actiuni nebunesti!
Foto: Ziare.com

Guvernul rus a distrus joi cu buldozerul tone de branza si fructe de import si a ars o gramada uriasa de sunca, pentru a arata in mod public ca-si respecta embargoul impus alimentelor occidentale in urma cu un an, pe fondul crizei din Ucraina.

Operatiunea a marcat astfel un an de la embargoul impus de Moscova importurilor unor produse alimentare, ca raspuns la sanctiunile adoptate de Occident impotriva sa dupa ce a anexat Crimeea, relateaza BBC News online.

Distrugerea alimentelor a provocat un val de furie in randul activistilor impotriva saraciei, care subliniaza ca ar fi putut sa le fie oferite saracilor.

Un compresor a avut nevoie de o ora sa distruga un munte de noua tone de branza. Alt lot urma sa fie indendiat. Cutii de sunca au fost, de asemenea, incinerate. Piersici si tomate urmau sa fie distruse cu ajutorul unor tractoare.

Anuntul FMI: Cat e de afectata Rusia de sanctiunile UE

Lideri religiosi rusi s-au declarati indignati de aceasta operatiune a Moscovei. ...citeste mai departe despre "Rusia a distrus cu buldozerul alimente importate din Occident - liderii religiosi, indignati: Actiuni nebunesti!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia distrus alimente Occident, #Rusia buldozer alimente Occident , #Stiri International