Rusia a preluat presedintia G8 - ce isi propune Putin

Miercuri, 01 Ianuarie 2014, ora 19:19
1285 citiri
Rusia a preluat presedintia G8 - ce isi propune Putin
Foto: zimbio.com

Rusia a preluat miercuri presedintia anuala a Grupului celor mai dezvoltate opt state (G8), propunand crearea de mecanisme eficiente de combatere a celor mai mari amenintari cu care se confrunta lumea, precum terorismul si traficul cu stupefiante.

Principalul obiectiv al mandatului sau, enuntat de presedintele Vladimir Putin, este garantarea cresterii stabile a economiei mondiale, in lipsa careia nu exista stabilitate, consemneaza miercuri agentia EFE.

Grupul celor opt (G8) este format din statele cele mai dezvoltate din punct de vedere economic, tehnologic si militar: Canada, Franta, Germania, Italia, Japonia, Rusia, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii.

"Amenintarile la adresa dezvoltarii stabile sunt tot mai diverse. Se multiplica focarele de violenta si de conflicte sociale, se epuizeaza sistemul de drept international", a mentionat Vladimir Putin, intr-un mesaj difuzat cu ocazia preluarii acestei presedintii.

Liderul de la Kremlin a adaugat ca lumea este ...citeste mai departe despre "Rusia a preluat presedintia G8 - ce isi propune Putin" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia preluat presedintie G8, #obiectiv Putin presedintia G8 , #Stiri International