Rusia acuza iar SUA: Americanii imping Ucraina pe calea confruntarii

Sambata, 28 Iunie 2014, ora 12:59
1252 citiri
Rusia acuza iar SUA: Americanii imping Ucraina pe calea confruntarii

Rusia acuza Statele Unite ca alimenteaza in continuare conflictul din Ucraina, impingand Administratia prooccidentala de la Kiev pe o "cale a confruntarii", conform ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov.

"Colegii nostri americani continua sa impinga Administratia de la Kiev pe o cale a confruntarii", a declarat Lavrov sambata dimineata, citat de Kyiv Post.

"Sansele de solutionare a crizei ucrainene ar fi mai mari daca ar depinde doar de Rusia si de Europa", a adaugat seful diplomatiei de la Moscova.

Presedintele american, Barack Obama, a amenintat Rusia cu noi sanctiuni daca Moscova nu va lua "masuri rapide" pentru detensionarea situatiei in Ucraina. La randul sau, secretarul de Stat al Statelor Unite, John Kerry, declara zilele trecute ca asteapta "actiuni concrete" din partea Rusiei pentru stabilizarea Ucrainei.

Administratia Petro Porosenko a prelungit pana luni incetarea ...citeste mai departe despre "Rusia acuza iar SUA: Americanii imping Ucraina pe calea confruntarii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia acuza americanii Ucraina , #Stiri International