Rusia, acuzata ca arunca bombe incendiare si distrugatoare de buncare in civilii din Siria: Sunt crime de razboi (Video)

Sambata, 24 Septembrie 2016, ora 20:49
1399 citiri
Rusia, acuzata ca arunca bombe incendiare si distrugatoare de buncare in civilii din Siria: Sunt crime de razboi (Video)
Foto: Twitter / Julian Ropcke

Activistii si echipele de salvare din Alep si alte orase siriene devastate de conflict sustin ca aviatia rusa foloseste in premiera munitie incendiara si bombe distrugatoare de buncare impotriva civililor, in cartiere rezidentiale.

Informatiile au fost confirmate si popularizate de jurnalistul german Julian Ropcke, reporter al publicatiei Bild specializat in Orientul Mijlociu si razboiul din Siria pe contul sau de Twitter.

"Mai multi activisti si salvatori spun ca aviatia rusa a folosit spargatoare de buncare in Alep pentru a distruge cladirile cu totul", sustine Ropcke.

Several activists and rescuers say the #Russian air force used bunker buster ammunition in #Aleppo now to always destroy entire buildings. pic.twitter.com/sQjbnRZzzV- Julian Ropcke (@JulianRoepcke) September 24, 2016

"Activistii din Alep sustin - si este adevarat! - ca astfel de bombe nu au mai fost folosite pan acum. Distrugerile provocate ...citeste mai departe despre "Rusia, acuzata ca arunca bombe incendiare si distrugatoare de buncare in civilii din Siria: Sunt crime de razboi (Video)" pe Ziare.com

#bombardamente Siria, #bombe incendiare Siria, #bombardamente Alep , #Stiri International