Rusia, amenintata de teroristi: Siria va fi cimitir pentru invadatori!

Vineri, 02 Octombrie 2015, ora 17:54
791 citiri
Rusia, amenintata de teroristi: Siria va fi cimitir pentru invadatori!
Foto: Arhiva Ziare.com

Un cleric jihadist din Siria a avertizat Rusia ca tara araba va fi "cimitir pentru invadatori", dupa ce Moscova a pus tunurile pe gruparile implicate in razboi, atat militanti ai organizatiilor teroriste, cat si rebeli opozanti lui Bashar al-Assad si sustinuti de SUA.

Abdullah al-Muhaysini, un militant saudit care are legaturi cu Nusra Front - filiala al Qaida din Siria -, le-a transmis rusilor ca Siria va fi un alt Afganistan, arata ABC News.

Rusia, in razboiul din Siria - LIVE

Intr-o inregistrare video publicata vineri, al-Muhaysini a spus ca interventia militara a Rusiei va ridica moralul luptatorilor din Siria.

"Rusilor, ati uitat ce s-a intamplat in Afganistan? Vreti sa intrati in acelasi bucluc? Oamenii Levantului va vor confrunta", ameninta jihadistul in clip.

Avertizarea vine dupa ce Rusia a lansat atacuri, incepand de miercuri, impotriva Statului Islamic, a adversarilor rebeli ai lui Bashar al-Assad, dar ...citeste mai departe despre "Rusia, amenintata de teroristi: Siria va fi cimitir pentru invadatori!" pe Ziare.com

#Rusia amenintata teroristi, #teroristi rusia, #Rusia razboi Siria , #Stiri International