Rusia ar putea avea acces la informatii "Top secret" ale SUA, prin Snowden

Duminica, 09 Martie 2014, ora 17:59
1309 citiri
Rusia ar putea avea acces la informatii "Top secret" ale SUA, prin Snowden
Foto: Daily Mail

Seful serviciului secret de Aparare din Statele Unite, generalul Michael Flynn, a avertizat oficialii americani ca Rusia ar putea sa aiba acces la informatiile Top secret si la planurile de lupta, prin Edward Snowden caruia i s-a acordat azil politic de catre Moscova.

Fost consultant al Agentiei Nationale de Securitate din SUA, Edward Snowden este acuzat de scurgeri de informatii, iar Comitetul pentru Serviciile de Informatii presupune ca Rusia are deja unele informatii de la acesta, potrivit Daily Mail.

"Daca eu sunt preocupat de ceva, sunt de capacitatile de aparare pe care el le-ar fi putut fura atunci cand a lucrat (in SUA - n.red.) si aceste informatii ar fi ajuns in mainile adversarilor nostri, in acest caz, Rusia", a spus Flynn.

Flynn este ingrijorat de ceea ce ar putea sa stie Snowden, deoarece el ar fi putut avea infromatii despre sistemele ...citeste mai departe despre "Rusia ar putea avea acces la informatii "Top secret" ale SUA, prin Snowden" pe Ziare.com

#scuregri informatii SUA Snowden, #Rusia acces informatii top secret, #Snowden furt informatii securitate , #Stiri International