Rusia cere explicatii SUA dupa misterioasa moarte la Washington a unui fost consilier al lui Putin

Vineri, 11 Martie 2016, ora 20:18
987 citiri
Rusia cere explicatii SUA dupa misterioasa moarte la Washington a unui fost consilier al lui Putin
Foto: captura YouTube / wochit News

Procuratura rusa a cerut vineri explicatii Statelor Unite despre moartea misterioasa intr-un hotel din Washington a fostului ministru rus al presei si consilier al Kremlinului, Mihail Lesin.

Decesul fostului oficial rus a survenit pe 5 noiembrie si a fost provocat, potrivit politiei americane, de lovituri puternice in zona capului, a gatului, pieptului si extremitatilor. Initial s-a crezut ca Lesin, decedat la varsta de 57 de ani, a suferit un atac de cord, transmite agentia EFE.

Si purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat ca Moscova asteapta "explicatii detaliate" din partea autoritatilor americane. Insa acestea din urma considera ca este prematur sa avanseze concluzii asupra acestui caz.

Dar presa americana speculeaza acum asupra posibilitatii ca Mihail Lesin sa fi fost asasinat pentru ca ar fi fost dispus sa colaboreze cu serviciile americane impotriva fostului ...citeste mai departe despre "Rusia cere explicatii SUA dupa misterioasa moarte la Washington a unui fost consilier al lui Putin" pe Ziare.com

#Rusia explicatii consilier Putin mort , #Stiri International