Rusia continua loviturile aeriene: I-a atacat din nou pe rebelii antrenati de CIA

Duminica, 04 Octombrie 2015, ora 15:30
736 citiri
Rusia continua loviturile aeriene: I-a atacat din nou pe rebelii antrenati de CIA
Foto: Twitter/Raed Fares

Raidurile aeriene ale Rusiei continua si duminica in Siria, dupa patru zile de operatiuni militare care nu au fost indreptate doar impotriva Statului Islamic, dupa cum sustin liderii occidentali, ci si asupra rebelilor antrenati de SUA sa lupte contra regimului lui Bashar al-Assad.

Loviturile aeriene de duminica, aparent ale Moscovei, au lovit tinte din jurul orasului Talbiseh, aflat in vestul Siriei, au precizat locuitori din zona, precum si reprezentanti ai Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), potrivit Reuters.

Ambulantele au transportat mai multi raniti la spitalul din Talbiseh, situat la nord de orasul Homs, iar un localnic a declarat ca cel putin cinci cadavre au fost recuperate din partea de vest a orasului.

Siria, in clocot: Bilantul celei de-a patra zile de lupte

"Pana acum au fost sapte sau sase raiduri in oras", a precizat Abdul Ghafar al Dweik, un fost angajat al guvernului sirian si volunatar in operatiunile de salvare.

Acesta sustine ca, ...citeste mai departe despre "Rusia continua loviturile aeriene: I-a atacat din nou pe rebelii antrenati de CIA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia lovituri aeriene rebeli, #Rusia campanie militara Siria, #Rusia pozitii rebele , #Stiri International