Rusia curata Siria de teroristi: Noi lovituri impotriva Statului Islamic si rebelilor LIVE

Joi, 01 Octombrie 2015, ora 15:47
1245 citiri

Rusia pare hotarata sa macelareasca teroristii care fac ravagii in Siria. Dupa ce miercuri a lansat lovituri aeriene asupra a opt pozitii ale Statului Islamic, campania miliatara a Moscovei continua in forta si joi.

Rusia a sustinut, in a doua zi a operatiunii militare, ca a distrus in total 12 pozitii ale jihadistilor ISIL in doar 24 de ore, relateaza BBC.

Avioanele Kremlinului nu s-au limitat doar la Statul Islamic, ci si-au indreptat tunurile si impotriva altor organizatii teroriste din nord-vestul Siriei, in zone controlate de Armata de Cucerire, o alianta formata din grupari rebele care se opun presedintelui Bashar al-Assad, dar si militantilor ISIL.

Aeronavele de razboi ale Rusiei au bombardat si puncte din provinciile Homs si Hama. Dintre cele 12 pozitii ale Statului Islamic tintite de rusi, au fost distruse un centru de comanda si doua depozite de arme.

Ziare.com va tine la curent, in format LIVE, cu cele mai recente evolutii ale bataliei care se da in ...citeste mai departe despre "Rusia curata Siria de teroristi: Noi lovituri impotriva Statului Islamic si rebelilor LIVE" pe Ziare.com

#Rusia lovituri Siria, #Rusia lovituri Statul Islamic , #Stiri International