Rusia, in razboiul din Siria: Pentagonul se gandeste sa-i apere pe rebeli cu armata LIVE

Vineri, 02 Octombrie 2015, ora 13:06
875 citiri
Rusia, in razboiul din Siria: Pentagonul se gandeste sa-i apere pe rebeli cu armata LIVE
Foto: Twitter/Raed Fares

Atacurile Rusiei din Siria asupra Statului Islamic, dar si a rebelilor care se opun regimului lui Bashar al-Assad par sa se fi domolit vineri, insa confruntarile continua la nivel politic.

In timp ce liderul rus Vladimir Putin si presedintele francez Francois Hollande se vor intalni la Paris pentru a discuta despre manevrele militare ale Moscovei in Siria, Pentagonul analizeaza daca SUA ar trebui sa foloseasca fortele armate pentru a-i apara pe rebelii antrenati de americani, insurgenti care lupta atat impotriva regimului lui Assad, cat si a jihadistilor ISIL.

SUA si aliatii sai au acuzat ca raidurile Rusiei au vizat rebeli recrutati si antrenati de CIA, inclusiv membri ai Armatei Libere Siriene, ceea ce reprezinta o piedica in eforturile americane de inlaturare de la putere a liderului sirian.

In ciuda faptului ca in acest moment nu pare a fi foarte clar pentru toata lumea cine sunt teroristii si cine sunt rebelii care ar trebui protejati, un oficial rus a anuntat ca ...citeste mai departe despre "Rusia, in razboiul din Siria: Pentagonul se gandeste sa-i apere pe rebeli cu armata LIVE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia militar Siria, #Rusia razboi Siria, #Rusia atacat rebeli , #Stiri International