Rusia si SUA sunt aproape de un acord crucial pentru Siria

Luni, 15 August 2016, ora 19:26
709 citiri

Rusia si SUA sunt aproape de un acord asupra cooperarii lor militare cu privire la Alep, oras-cheie in conflictul sirian, unde se duc lupte inversunate intre fortele Damascului si rebeli, a anuntat luni ministrul Apararii rus, Serghei Soigu (foto).

"Suntem intr-o faza foarte activa a negocierilor cu partenerii nostri americani (...) si in contact aproape permanent cu Washingtonul", a afirmat Soigu in cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Rossia 24.

"Avansam pas cu pas spre o configuratie - si vorbesc aici doar de Alep - ceea ce ne va permite sa gasim obiective comune si sa incepem sa luptam impreuna pentru ca pacea sa se instaureze pe acest pamant care sufera de mult timp", a adaugat el.

Batalia pentru Alep, cea mai importanta de la inceputul conflictului in Siria in 2011, este cruciala atat pentru regim, cat si pentru rebeli. Cele doua tabere adverse si-au comasat aici trupe si incearca sa preia controlul asupra acestui al doilea oras ca marime din Siria, divizat ...citeste mai departe despre "Rusia si SUA sunt aproape de un acord crucial pentru Siria" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#acord SUA Rusia Alep Siria , #Stiri International