Rusii ameninta ca ii redau lui Putin dreptul de a trimite trupe in Ucraina

Miercuri, 25 Martie 2015, ora 09:03
904 citiri
Rusii ameninta ca ii redau lui Putin dreptul de a trimite trupe in Ucraina
Foto: Russia Today

Parlamentul rus trebuie sa reinstaureze dreptul presedintelui Vladimir Putin de a trimite trupe in Ucraina daca SUA trimit arme Guvernului de la Kiev, este de parere Mihail Emelianov, prim vicepresedinte al factiunii Rusia Justa in Duma de Stat a Rusiei.

"Credem ca Parlamentul nostru nu poate sa ignore aceasta declaratie. Daca SUA incep intr-adevar sa livreze arme letale Ucrainei, nu ar trebui sa ezitam sa sustinem militiile prin livrarea de arme si reinstaurarea dreptului presedintelui de a trimite trupe in Ucraina", le-a spus acesta jurnalistilor, potrivit publicatiei ucrainene EuroMaidanPress.

Emelianov a reactionat dupa ce Camera Reprezentantilor a adoptat o rezolutie prin care ii cere presedintelui american Barack Obama sa trimita arme letale Ucrainei. Politicianul rus crede ca rezolutia este "provocatoare".

"Asta arata ca SUA nu sunt deloc interesate in de-escaladarea conflictului din Ucraina si incearca cu orice cost sa echipeze Ucraina cu ...citeste mai departe despre "Rusii ameninta ca ii redau lui Putin dreptul de a trimite trupe in Ucraina" pe Ziare.com

#Rusia trupe Ucraina, #Rusia Putin soldati Ucraina , #Stiri International