Rusii au inceput retragerea din Siria: Militarii incarca avioanele la TV (Video)

Marti, 15 Martie 2016, ora 09:41
1019 citiri
Rusii au inceput retragerea din Siria: Militarii incarca avioanele la TV (Video)
Foto: Rossiya 24

Televiziunea rusa de stat a aratat, marti, personal de la baza aeriana rusa Latakia, din Siria, care incarca echipamente in aeronave de transport, pentru a le duce la Moscova, a doua zi dupa ce Vladimir Putin a ordonat inceperea retragerii din aceasta tara.

Imaginile, preluate de la teleiziunea rusa de stat Rossiya 24, arata militari care incarca echipamente la bordul lui Iliusin-76, relateaza Reuters.

Intr-un comunicat, Ministerul Apararii de la Moscova a anuntat ca personalul tehnic a inceput sa pregateasca aeronavele pentru intoarcerea in Rusia, potrivit News.ro.

Putin face o miscare neasteptata: A ordonat retragerea fortelor ruse din Siria

Anuntul lui Vladimir Putin privind retragerea trupelor a luat prin surprindere o lume intreaga, iar speculatiile privind motivul liderului de la Kremlin au inceput sa curga, printre ipotezele vehiculate numarandu-se diferende intre Moscova si Damasc, fapt negat de regimul sirian, sau o tentativa de a-l determina pe Bashar al-Assad sa ...citeste mai departe despre "Rusii au inceput retragerea din Siria: Militarii incarca avioanele la TV (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#retagere trupe Rusia Siria, #Putin retrage armata Siria , #Stiri International