Rusii au trimis in Siria lansatoare de rachete nucleare care pot lovi tinte din Turcia sau Israel

Luni, 09 Ianuarie 2017, ora 23:30
909 citiri
Rusii au trimis in Siria lansatoare de rachete nucleare care pot lovi tinte din Turcia sau Israel
Foto: Times of Israel / ImageSat International

Rusia a trimis in Siria lansatoare de rachete Iskander, care pot purta focoase nucleare, arata imagini din satelit furnizate de o companie israeliana de telecomunicatii.

In imaginile publicate de ImageSat International, surprinse cu ajutorul satelitului EROS B, in nordul Siriei, apar lansatoare de rachete SS-26 Iskander. Acestea s-ar afla intr-o baza aeriana a armatei siriene din Latakia, informeaza Times of Israel.

Rachetele Iskander au o raza medie de actiune si sunt capabile sa transporte focoase nucleare pe o distanta de pana la 500 km. In cazul de fata, fiind amplasate in Siria, ar putea atinge cu usurinta tinte din Israel sau Turcia.

Conform Ynet, Rusia a luat in considerare dotarea fortelor siriene cu aceste lansatoare, insa nu a actionat in aceasta directie, pe ...citeste mai departe despre "Rusii au trimis in Siria lansatoare de rachete nucleare care pot lovi tinte din Turcia sau Israel" pe Ziare.com

#imagini satelit lansatoare rachete rusesti Siria, #arme Rusia Siria, #lansatoare rachete rusesti Siria , #Stiri International