Rusii au trimis in Ucraina lansatoare de rachete incendiare

Sambata, 03 Octombrie 2015, ora 20:00
1106 citiri
Rusii au trimis in Ucraina lansatoare de rachete incendiare
Foto: Captura YouTube

Organizatiile care monitorizeaza situatia din Ucraina au semnalat prezenta unui nou sistem rusesc de rachete, saptamana aceasta, o posibila dovada a interesului continuu al Moscovei in zona, chiar daca pe moment se concentreaza pe atacurile din Siria.

Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE), care monitorizeaza armistitiul din eastul Ucrainei, a transmis ca a fost vazut in premiera un lansator de rachete incendiare TOS-1A "Buratino", informeaza Reuters.

Acesta functioneaza improscand lichid inflamabil inspre tinta, dupa care o aprinde. Poate darama cateva blocuri dintr-o singura lovitura si poate distruge "nediscriminat".

Rusia si-a "domolit" in ultima vreme retorica legata de Ucraina, deturnand atentia catre ...citeste mai departe despre "Rusii au trimis in Ucraina lansatoare de rachete incendiare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sistem racheta rusesc Ucraina, #TOS 1 Buratino Rusia, #Rusia arme Ucraina, #Rusia arsenal militar, #rusia rachete, #situatie est Ucraina Rusia , #Stiri International