Rusii vor declansa Al Treilea Razboi Mondial? Pregatiri militare intense ale Moscovei

Duminica, 25 Octombrie 2015, ora 20:00
1059 citiri

Ambitiile imperialiste ale lui Vladimir Putin au fost dezvaluite, joi, odata cu anuntul ca o masinarie de razboi secreta a Rusiei urmeaza sa construiasca trei noi baze militare in zona arctica - la doar 500 de kilometri distanta de tarmul Statelor Unite ale Americii.

De asemenea, Moscova a dezvaluit planurile pentru o noua baza militara pe insulele Kurile, dintre care unele se afla la mai putin de 30 de kilometri distanta de Japonia, scrie Tom Batchelor, pentru Daily Express.

Vladimir Putin isi flexeaza deja muschii in Siria, cu instituirea bazelor aeriene si navale si cu asa-zisa campanie de bombardamente impotriva Statului Islamic. Autorul articolului face referire si la invadarea si anexarea Peninsulei Crimeea, despre care spune ca releva expansionismul rusesc.

Cum ar putea incepe Al Treilea Razboi Mondial chiar maine

Intr-o largire semnificativa a razei de actiune a armatei ruse, Putin spera sa-i provoace pe oficialii americani si japonezi cu avanposturi din Oceanul ...citeste mai departe despre "Rusii vor declansa Al Treilea Razboi Mondial? Pregatiri militare intense ale Moscovei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia baze militare zona arctica, #Rusia Al Treilea Razboi Mondial, #Putin inarmare Rusia, #Putin baze militare zona arctica , #Stiri International