Rusii vor sa simuleze doborarea avionului din Ucraina

Sambata, 18 Iulie 2015, ora 21:05
933 citiri

Producatorul rus de armament Almaz-Antei a anuntat disponibilitatea de a detona o racheta Buk in apropierea fuselajului unui avion Boeing scos din uz, pentru o simulare in cadrul anchetei privind doborarea avionului malaysian in iulie 2014, in estul Ucrainei, informeaza site-ul agentiei TASS.

"Conducerea companiei Almaz-Antei confirma din nou disponibilitatea de a face un experiment prin detonarea unei rachete de tip 9M38M1 (Buk-M1) in apropierea fuselajului unui avion similar cu cel doborat in Ucraina pe 17 iulie 2014", se arata intr-un comunicat.

Experimentul ar urma sa aiba loc intr-un poligon de testare, in prezenta unor experti independenti si a reprezentantilor unor companii aeriene.

"Obiectivul experimentului ar fi confirmarea tipului de racheta folosita pentru doborarea avionului, prin studierea traiectoriei si conditiilor in care a avut loc explozia", precizeaza compania Almaz-Antei.

Avionul companiei Malaysia Airlines prabusit in iulie 2014 in estul Ucrainei a ...citeste mai departe despre "Rusii vor sa simuleze doborarea avionului din Ucraina" pe Ziare.com

#simulare prabusire MH17, #MH17 avion doborat Ucraina , #Stiri International