S-a descoperit cui apartine Fordul cautat in cazul asasinarii lui Nemtov

Miercuri, 04 Martie 2015, ora 13:54
989 citiri

Autoturismul marca Ford cautat de politie in cadrul anchetei privind asasinarea opozantului rus Boris Nemtov, vineri seara, in apropiere de Kremlin, apartine unei structuri publice de paza care deserveste mai multe institutii ale statului, intre care Ministerul de Finante si Monetaria.

"Automobilul Ford in cauza nu apartine, de fapt, Ministerului de Finante", a specificat serviciul de presa al ministerului, indicand ca masina apartine unei institutii de stat de paza, FGUP, care deserveste Ministerul de Finante, Monetaria Statului si alte structuri, relateaza RIA Novosti.

Inmormantarea lui Nemtov: Putin a trimis o jerba, Medvedev un vicepremier

Ford-ul ministerial trecea pe podul de peste Moscova cand la locul crimei se afla deja o patrula a politiei si mai multe forte de ordine, a mai precizat serviciul de presa.

Postul de televiziune Life News relatase anterior ca anchetatorii cauta un autoturism al Ministerului de Finante in cadrul anchetei cu privire la asasinarea lui ...citeste mai departe despre "S-a descoperit cui apartine Fordul cautat in cazul asasinarii lui Nemtov" pe Ziare.com

#Boris Nemtov asasinat Moscova, #Boris Netov impuscat, #Boris Nemtov asasinat Putin , #Stiri International