Salah Abdeslam sustine ca un frate l-a implicat in atentatele de la Paris fara sa ii spuna ce au de gand sa faca

Luni, 11 Aprilie 2016, ora 15:46
1220 citiri

Salah Abdeslam, singurul supravietuitor din grupul de teroristi care a comis atentatele din 13 noiembrie de la Paris, sustine ca fratele sau Brahim, care s-a autodetonat intr-o cafenea de pe bulevardul Voltaire, l-a implicat si pe el in atentate si, pana sa ajunga la Stade de France nu si-a dat seama ce se intampla.

Salah Abdeslam, inchis la Bruges dupa ce a fost capturat pe 18 martie in Belgia, i-ar fi spus aceste lucruri fratelui sau mai mare Yazid, care il viziteaza regulat alaturi de ceilalti frati si de parinti.

Yazid Abdeslam a declarat, la postul francez de radio Europe 1, ca fratele sau i-a spus ca a fost implicat in atentate de Brahim, atacatorul care a deschis focul asupra mai multor terase din Paris, pentru ca apoi sa se autodetoneze pe bulevardul Voltaire.

Yazid a mai povestit jurnalistilor ca fratele sau mai mic i-a spus ca Brahim i-a cerut sa aduca oameni din Ungaria si Germania, fara sa ii explice de ce.

Salah Abdeslam merge pana acolo incat sa sustina ca el ...citeste mai departe despre "Salah Abdeslam sustine ca un frate l-a implicat in atentatele de la Paris fara sa ii spuna ce au de gand sa faca" pe Ziare.com

#Salah Abdeslam atentate Paris, #Salah Abdeslam atentate Bruxelles , #Stiri International