Sanctiunile aplicate Rusiei lovesc ca un berbec si provoaca daune colaterale - WSJ

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 15:32
1066 citiri
Sanctiunile aplicate Rusiei lovesc ca un berbec si provoaca daune colaterale - WSJ
Foto: izmirbirincisanayi.com

Luna trecuta, o "defectiune" a inceput sa se raspandeasca in sistemul informatic al Denizbank A.S., una dintre cele mai importante institutii financiare ale Turciei. Clientii sai din Occident au incetat sa mai faca transferuri electronice, amenintand situatia financiara a bancii. Motivul este legat direct de Rusia, noteaza Wall Street Journal.

Seful executiv al companiei, Hakan Ates, a calificat situatia drept "un calvar".

Wall Street Journal explica faptul ca Denizbank este detinuta de o banca din Rusia, Sberbank, astfel ca institutia turca a devenit o victima colaterala a razboiului economic dintre Occident si tara condusa de Vladimir Putin.

Totusi, sefii Denizbank si oficialii turci au reusit sa ii convinga pe americani sa faca o exceptie in cazul institutiei financiare, care are sute de angajati si numeroase filiale in toata tara.

Aceasta succesiune de evenimente ilustreaza provocarea pe care o reprezinta asa-numitele "sanctiuni inteligente" impuse Rusiei de ...citeste mai departe despre "Sanctiunile aplicate Rusiei lovesc ca un berbec si provoaca daune colaterale - WSJ" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#daune colaterale sanctiuni Rusia, #efecte sanctiuni Rusia , #Stiri International