Sanctiunile impuse Rusiei de Obama ar putea fi anulate de Trump peste cateva zile

Vineri, 30 Decembrie 2016, ora 09:09
2098 citiri
Sanctiunile impuse Rusiei de Obama ar putea fi anulate de Trump peste cateva zile
Foto: Facebook / Donald Trump

Donald Trump ar putea anula noile sanctiuni impuse Rusiei de presedintele Barack Obama, ca reactie dupa atacurile cibernetice orchestrate in timpul campaniei electorale de catre Moscova, a declarat un oficial de la Washington.

Aceste sanctiuni vizeaza sase cetateni si cinci entitati ruse, insa alti 35 de diplomati rusi au primit ordin de expulzare de pe teritoriul Statelor Unite, transmite Reuters.

"Noi credem ca acesti pasi sunt importanti, tocmai pentru ca rusii nu se vor opri. Avem toate dovezile ca se implica intr-o serie de alegeri democrate din alte state, inclusiv ale aqliatilor nostru europeni", a precizat oficialul de la Washington.

Insa, acesta a avertizat ca ordinul de implementare a sanctiunilor ar putea sa fie anulat de catre republicanul Donald Trump imediat ce ajunge la Casa Alba.

Miliardarul republican a negat anterior existenta unor atacuri cibernetice orchestrate de catre Moscova, sustinand ca este vorba de o campanie a sustinatorilor democratei Hillary ...citeste mai departe despre "Sanctiunile impuse Rusiei de Obama ar putea fi anulate de Trump peste cateva zile" pe Ziare.com

#Trump sanctiuni Rusia, #Obama sanctiuni Rusia , #Stiri International