Scapat printre degete? Teroristul din Paris, cautat de zor prin Europa, ar fi reusit sa fuga in Siria

Miercuri, 02 Decembrie 2015, ora 17:55
959 citiri
Scapat printre degete? Teroristul din Paris, cautat de zor prin Europa, ar fi reusit sa fuga in Siria
Foto: Politia franceza

Unul dintre suspectii implicati in atentatele din Paris, cel mai cautat terorist din Europa, ar fi reusit sa fuga in Siria, potrivit unor surse care cunosc detalii din ancheta.

Este vorba despre Salah Abdeslam, nascut la Bruxelles, care se afla pe fuga dupa atacurile sangeroase din 13 noiembrie de la Paris, soldate cu 130 de morti.

Cu toate ca autoritatile din mai multe tari europene au lansat operatiuni de cautare a jihadistului in varsta de 26 de ani, serviciile de informatii franceze cred ca acesta le-a scapat printre degete si a ajuns in Orientul Mijlociu, potrivit surselor citate de The Independent.

Pe urmele lui Salah Abdeslam, cel mai cautat terorist din Europa. Surse - Material explozibil descoperit la Paris

Anchetatorii cred ca Abdeslam a fost implicat ca sofer in atentatele din Paris. Se pare ca el i-ar fi adus la Stade de France pe trei kamikaze, care s-au aruncat in aer. Dupa atac, autoritatile spun ca suspectul a reusit sa ajunga in Belgia cu masina, alaturi de ...citeste mai departe despre "Scapat printre degete? Teroristul din Paris, cautat de zor prin Europa, ar fi reusit sa fuga in Siria" pe Ziare.com

#terorist Paris Siria, #terorist Paris fugit Siria, #Salah Abdeslam Siria , #Stiri International