Schimb ironic de replici intre premierul francez si realizatorii House of Cards

Miercuri, 11 Mai 2016, ora 22:52
1107 citiri
Schimb ironic de replici intre premierul francez si realizatorii House of Cards
Foto: Facebook/Manuel Valls

Modul in care a procedat premierul francez, Manuel Valls, pentru ca reforma in domeniul dreptului muncii sa fie aprobata fara o prealabila dezbatere parlamentara i-a determinat pe producatorii apreciatului serial politic "House of Cards" sa-i trimita un mesaj ironic pe Twitter, spunand ca "democratia este supraevaluata".

"@manuelvalls Democracy is so overrated (democratia este atat de supraevaluata) ", este comentariul trimis de pe contul oficial de Twitter al serialului produs de compania americana Netflix, transmit miercuri AFP si EFE.

Mesajul este insotit de o imagine a personajului principal din film, presedintele american Frank Underwood (interpretat de Kevin Spacey), dotat cu o ambitie nemasurata, dublata de o lipsa de scrupule pe masura, in dorinta de a se mentine la putere cu orice pret.

Anunt de la Kremlin: In comparatie cu Obama, Putin nu se uita la House of Cards

Aceasta a fost o reactie la faptul ca, pentru a asigura adoptarea joi, in prima lectura, in Adunarea ...citeste mai departe despre "Schimb ironic de replici intre premierul francez si realizatorii House of Cards" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Manuel Valls House of Cards, #replici Valls House of Cards , #Stiri International