Schwarzenegger ia in calcul revenirea in politica, pentru a-i face opozitie lui Trump

Vineri, 10 Martie 2017, ora 19:34
771 citiri
Schwarzenegger ia in calcul revenirea in politica, pentru a-i face opozitie lui Trump
Foto: Facebook/Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger isi planifica revenirea in viata politica si ia in calcul sa candideze pentru un loc in Senat, in calitate de independent, ceea ce i-ar permite sa duca la nivelul urmator disputa cu presedintele american Donald Trump.

Informatia a fost oferita publicatiei Politico de surse din cadrul comitetului din California al Partidului Republican.

Aceste surse arata ca posibilitatea ca fostul actor si guvernator de California sa ia parte la alegerile din 2018 este tot mai discutata in cercurile republicane, fiind alimentata de capacitatea dovedita de Arnold de a-l irita pe Trump, lucru dovedit de schimburile de mesaje dintre cei doi pe retelele de socializare.

Citeste si Arnold Schwarzenegger nu va vota cu Trump: Inainte de a fi republican, sunt american

Un strateg din cadrul Partidului Republican a declarat ca intrarea in cursa pentru alegerile din 2018, cand actualul senator de California, democrata Dianne Feinstein, va avea 85 de ani, "ar fi pentru Arnold ocazia de a-l hartui pe Trump pentru urmatoarele 16 luni".

Schwarzenegger ar putea astfel sa scoata in evidenta contrastele dintre abordarea sa si cea a lui Trump pe subiecte-cheie precum schimbarile climatice, reforma politica si chiar imigratia.

Purtatorul de cuvant al lui Arnold Schwarzenegger, Daniel Ketchell, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat speculatiile privind revenirea in politica a fostului guvernator.

"In prezent, prioritatea lui este sa isi foloseasca platforma pentru a aduce un plus de ratiune si coerenta la Washington. Toate optiunile raman deschise in ce priveste modul in care vor atinge acest scop", a spus Ketchell pentru Politico. ...citeste mai departe despre "Schwarzenegger ia in calcul revenirea in politica, pentru a-i face opozitie lui Trump" pe Ziare.com

#Schwarzenegger Senat, #Schwarzenegger Trump , #Stiri International